Ersta Sköndal högskolas logotype

MENY

Vi söker ett flertal forskare på hel- eller deltid till Palliativt forskningscentrum

Vid Ersta Sköndal Bräcke högskola anordnas utbildning på grundnivå och avancerad nivå i vårdvetenskap och socialt arbete. Vi bedriver även utbildning i teologi, kyrkomusik och psykoterapi. Forskning bedrivs i huvudämnena vårdvetenskap och socialt arbete. Forskarutbildning hålls inom området Människan i välfärdssamhället med två forskarutbildningsämnen, Palliativ vård och Social välfärd med inriktning mot civilsamhället. Här bedrivs också uppdragsutbildning inom våra områden. Högskolan har tre campus: Campus Ersta och Campus Sköndal i Stockholm och Campus Bräcke i Göteborg.

Bakgrund
Palliativt forskningscentrum, är en enhet inom Institutionen för vårdvetenskap, som har en multiprofessionell sammansättning och samarbetar med forskare både nationellt och internationellt. ”Se till mig som liten är” är ett samlingsnamn på flera projekt inom Palliativt forskningscentrum som leds av Ulrika Kreicbergs, professor i palliativ vård av barn och unga. Fokus i projekten ligger på barnet i barnfamiljen när en vuxen är sjuk eller har avlidit. Forskningen syftar till att erhålla ny kunskap för att minska lidande och öka livskvalitet för den sjuke och närstående.

Vi söker nu en eller flera forskare på hel- eller deltid, enligt överenskommelse.

Tjänsten/tjänsterna kommer framförallt att fokusera på att analysera och publicera data från ”Se till mig som liten är” som inkluderar två interventionsstudier. En av interventionerna har varit Beardslee’s familjeintervention den andra har utarbetats i samarbete med familjeterapeuter och båda avser att främja kunskap och kommunikation inom familjen.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är disputerad och har dokumenterad kunskap om och intresse för palliativ vård som involverar barnfamiljen. Erfarenhet av klinisk tjänstgöring samt vidareutbildning inom palliativ vård, onkologi eller barnsjukvård är meriterande. Dokumenterad självständig forskning och vetenskaplig drivkraft beaktas liksom goda kunskaper i såväl kvantitativ som kvalitativ analys. Du bör ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska såväl som engelska. Ersta Sköndal Bräcke högskola strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning där etnisk och kulturell mångfald utgör viktiga värden.

Ladda ner pdf om tjänsterna här.

Anställning
Anställningen är en allmän visstidsanställning som forskare med start 2019-02-01 eller enligt överenskommelse. Omfattningen av anställningen kommer att vara på hel- eller deltid, beroende på den sökandes profil.

Information om tjänsten lämnas av
Professor Ulrika Kreicbergs, ulrika.kreicbergs@esh.se
Tel: 0766-365121

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 19 december 2018

Ansökan med CV, personligt brev samt eventuella bilagor skickas senast 2018-12-19 till
HR-konsult Nina Wallin på: nina.wallin@esh.se
Märk din e-post ansökan med rubriken Forskare PFC.

Ansökan kan även skickas per post till:
HR-konsult Nina Wallin
Ersta Sköndal Bräcke högskola
Box 11189
100 61 Stockholm

Senast uppdaterad: 2018-11-29.

Ersta Sköndal Bräcke högskola finns i Stockholm och i Göteborg.

Kontakt

Ersta Sköndal Bräcke högskola
www.esh.se
info@esh.se 
Tel +46 8 555 050 00

Campus Bräcke
Diakonivägen 10A
Box 21062, 418 04 Göteborg   

Campus Ersta
Stigbergsgatan 30
Box 11189, 100 61 Stockholm
Fax: +46 8 555 050 60

Campus Sköndal
Herbert Widmans väg 12
Box 441, 128 06 Sköndal
Fax: +46 8 555 051 65

Copyright © 2018 Ersta Sköndal Bräcke högskola. Alla rättigheter reserverade