Ersta Sköndal högskolas logotype

MENY

2020-07-09

Har du sökt till högskolan? Idag kommer antagningsbeskedet

Vi är mitt i sommaren och många kommande studenter har väntat på svar om antagning till högskolor och universitet. Idag, 9 juli, har de som sökt fått veta om de kommit in på sina förstahandsval.

Om en dryg månad börjar terminen vid Ersta Sköndal Bräcke högskola. Vid högskolan börjar varje år flera hundra nya studenter som ska läsa till sjuksköterska, socionom, kyrkomusiker eller vid kandidatprogrammet i teologi.

– Idag får sökande till utbildningar med nationell antagning svar på om de antagits. Även om det är mitt i semestrar och sommarlov är det viktigt att inte missa att svara på antagningsbeskedet då man i så fall mister sin plats, säger Silja Marit Zetterqvist, enhetschef för utbildningsstöd på Ersta Sköndal Bräcke högskola.

Söktrycket till högskolans program har varit ovanligt högt, vilket kan bero på den rådande Coronapandemin, samt att många söker sig till yrken som känns trygga och stabila i kristider. Förutom grundutbildningar startar två specialistsjuksköterskeprogram med inriktning palliativ vård och psykiatrisk vård till hösten.

Är du antagen eller har fått reservplats, glöm inte att svara senast 24 juli via antagning.se, om du vill behålla din plats på utbildningen alternativt reservplatsen. Den 30 juli kommer antagningsbeskedet för det andra urvalet och den 17 augusti börjar terminen på Ersta Sköndal Bräcke högskola. Varmt välkommen om du är en av dem som kommer att studera hos oss.

Har du frågor om din antagning? De flesta svaren hittar du på Studentwebben.

Senast uppdaterad: 2020-07-09.

Kontakt

Ersta Sköndal Bräcke högskola
Tel:
08-555 050 00
Frågor om antagning och studier: utbildningsstod@esh.se
Uppdragsutbildningen: uppdrag@esh.se
Biblioteket: biblioteket.ersta@esh.se
biblioteket.skondal@esh.se

Övriga frågor: info@esh.se 

Campus Bräcke
Diakonivägen 10A
Box 21062, 418 04 Göteborg   

Campus Ersta
Stigbergsgatan 30
Box 11189, 100 61 Stockholm

Campus Sköndal
Herbert Widmans väg 12
Box 441, 128 06 Sköndal

FAKTURAADRESS
Ersta Sköndal Bräcke högskola AB
FE1208-PAA06101 Scancloud
SE-831 90 ÖSTERSUND

E-faktura mejlas till:
esbh@pdf.scancloud.se.

Följ oss på sociala medier

Copyright © 2020 Ersta Sköndal Bräcke högskola. Alla rättigheter reserverade